Η Εταιρία μας

1992: Η εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ (MOTOSTAR) ιδρύεται από την οικογένεια Παπανικολάου Σπύρου. Κύρια δραστηριότητα της η εισαγωγή μεγάλου κυβισμού μοτοσικλετών από Καναδά.
 
1998: Η εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των καινούργιων μοτοσικλετών προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στις πωλήσεις και στο after sales service. Στις εγκαταστάσεις μας 500 τ.μ. δημιουργείται τμήμα αξεσουάρ, τμήμα ανταλλακτικών & συνεργείο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.
 
2003: Η εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ πάντα στην υπηρεσία του μοτοσικλετιστή κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα στην Πάτρα. Στις νέες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. στεγάζονται  το νέο τμήμα αξεσουάρ,  το νέο τεχνικό τμήμα  και το νέο τμήμα ανταλλακτικών της εταιρίας.
 
2004: H εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση του Piaggio Group για την περιοχή της Πάτρας δημιουργώντας την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κάθετη μονάδα στην Ελλάδα.

2012: Η εταιρία μας δημιουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα με διεύθυνση www.pols.gr (Papanicolaou On Line Store). Στόχος μας η διάθεση προϊόντων (κράνη, ένδυση, αξεσουάρ κτλ.) στις καλύτερες τιμές της αγοράς με γρήγορη και εύκολη αποστολή.
 
2013: Μετά από μια πετυχημένη πορεία ενός έτους το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pols.gr αναβαθμίζεται εξ ολοκλήρου ενσωματώνοντας νέα τεχνολογία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών του.

2016: Η εταιρία μας δημιουργεί το 2ο ηλεκτρονικό της κατάστημα με διεύθυνση www.piaggiopap-parts.gr. Στόχος μας η διάθεση γνησίων ανταλλακτικών Piaggio Group (Piaggio, Aprilia, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi) στις καλύτερες τιμές της αγοράς με γρήγορη και εύκολη αποστολή.

2016: Η εταιρία μας επεκτείνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις (1400 τ.μ.) και ανακαινίζει όλα τα τμήματα της.